Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Forside Om ZITEY   Afrikanske danse & Zumba   Event Kalender   Kontakt

Zirus Shirzad

Mobil: 3151 9649
Email: zshirzad@hotmail.com

 

ZITEY @ktiv Sundhed

Vi tager pulsen og sætter tal på din sundhed

Vi udfører en række fysiologiske tests og målinger, som sammenholdt fortæller noget om din helbredstilstand. Ud fra en samtale og indsamlede data, udarbejdes en personlig sundhedsprofil. Vi samarbejder med DR. MED. (Uni. Wien) Teymor Shirzad, Speciallæge i intern medicin.

Sundhed er et udtryk for vores livsstil, hvor en række faktorer gør sig gældende. Fysisk aktivitet er et af de væsentligste, da regelmæssig motion er med til at regulere de fysiologiske mekanismer i kroppen, som sikrer at kroppen er i en sund balance.

Ud fra en samtale, tests og målinger, kan vi sætte tal på din sundhed og rådgive dig. Ligeledes tilbyder vi at udarbejde en handleplan på, hvordan du kan forbedre din helbredstilstand og opnå større overskud, velvære og livsglæde i dagligdagen.

Vi har pulsen på den nyeste videnskabelige forskning og udvikling indenfor fysisk aktivitet og sundhed, og leverer således en sundhedsydelse der bygger på en faglig og professionel viden.

Aldersrelateret tab af muskelmasse (Sarkopeni)
Med alderen bliver dine fysiske evner reduceret. Det gælder mange forskellige funktioner, som f.eks. kondition, muskelstyrke og koordination. Denne unægtelige proces kan ikke stoppes, men udsættes ved specifik muskel-træning. Muskelstyrken falder med gennemsnitlig 1-1,5 % om året efter 30-års-alderen, og kan hos ældre først i 70´erne være 50 % lavere end hos unge. Få råd, hjælp og vejledning og forbliv selvhjulpen i en høj alder, derved bevarer du din livskvalitet.

Bliv herre over din egen krop og samtidig bevidst omkring, hvilke træningsformer og øvelser der virker og har de størst positive effekter på både din trænings- og sundhedstilstand. Gevinsterne er større overskud, velvære og livskvalitet.

Kom godt i gang fra starten og benyt dig af vores personlige træner.

Kontakt os for nærmere information om vores trænings- og sundhedsydelser, eller ring efter kl. 14.00 på 52 71 46 46 og aftal tid til et sundhedstjek for enten dig eller din virksomhed.


© Copyright 2011 ZITEY @ktiv Sundhed, All rights reserved l Zirus Shirzad l 31 51 96 49